Als een mooie vrouw een trap via de leuning afglijdt en indien die trap op het einde van zijn leuning voorzien is van een licht naar boven hellend deel in licht geschaafd zacht hout, dan zal de verwelkoming bij je thuiskomst een extra dimensie krijgen.

Als deze vrouw licht gekleed gaat in een nachtjapon voorzien van ruime décolleté en geschoeid is van purperen hoge hakken, kan de pret niet op.

Als deze dame bovendien een fan blijkt te zijn van Savannah Samson, de recentelijk in Las Vegas bekroonde actrice binnen het "Adult" circuit en naast het feit dat ze net boven een video aan het bekijken was om zich te vergewissen of wel de juiste gewonnen heeft, ook nog eens alle afleveringen van "S.O.S. Piet" van buiten kent, ben je ongetwijfeld een gelukkig man !

Wel zo voelde ik me bij mijn return als oudste speler binnen de ploeg bij mijn eerste match van het nieuwe jaar, vorige zaterdag tegen "Oranje - Ronse". Ik kreeg een droompositie als linksmidden waarbij ik kon rekenen op steun van zowat de beste loodgieter uit het Vlaams landsgedeelte. Niet uit België, daar naar het schijnt er in Charleroi een evenknie rondrijdt (of rondreed) in Witte bestelwagen.

Doch, en ja doch, het kon niet zijn. Ik kwam adem te kort. Hoe kan ik nu adem tekort komen, dacht ik, er was er hopen rondom mij ! Hoe kan het, dat die bal die plots zo hard mijn richting werden uitgestuurd en ik die net niet kon aanpakken en het leek alsof het een raket was van één of andere Palestijn. Dat tekort aan adem bleef de ganse match aan me knagen. De ploeg speelde goed als geheel, er werden heel wat geslaagde combinaties opgezet.

Ik miste kompleet vier voorzetten als aangever, schoot op de deklat en plaste tijdens de pauze naast de pot.

Als een mooie vrouw een trap via de leuning afglijdt en indien die trap op het einde van zijn leuning niet voorzien is van een licht naar boven hellend deel in licht geschaafd zacht hout, doch echter wel van een sterk metalen scherp uitsteeksel, zal de verwelkoming bij je thuiskomst een rare dimensie krijgen. Zo voelde ik me na de match.