Wie nooit afreisde naar het verre Oosten en evenmin over een satelliet TV verbinding beschikt , raad ik aan dit zeker te lezen.

Wie ooit afreisde naar het verre Oosten kon ter plaatse vaststellen dat de inwoners aldaar iets hebben met kippen ! Niet alleen eet men daar veel kip, veel meer dan bij ons. Men eet werkelijk alles van dit gevogelte. Zelfs de poten worden nadat ze geroosterd werden, als knapperig voorafje verorberd.

Wie nooit afreisde naar het verre Oosten doch over een goede Satelliet TV beschikt en graag documentaires bekijkt, zal dit ongetwijfeld ook weten. Meer nog, dan zal deze persoon ook weten dat de mensen aldaar zich ook vaak bezondigen of begeesteren aan gevechten met hanen. Hanen zijn mannelijke kippen en dat zullen ze geweten hebben.

In deze vaak bloederige kampen worden 2 hanen tegenover elkaar gezet, geschopt, geduwd om zodoende met grote agressie tekeer te kunnen gaan. Dit in een kader van luidkeels door elkaar kakelende, krijsende gekke oosterlingen, zwaaiend met grote pakken bankbriefjes. Na elke kamp waarin vaak geen enkele haan meer overeind blijft en als er dan toch een winnaar is, lijkt deze eerder op een soepkip, worden lustig grote sommen geld van eigenaar verwisseld.

Welja, de krijsende, gekke oosterlingen (ook Chinezen) hebben het internet ontdekt. Meer nog, ze hebben het Belgisch voetbal ontdekt.

Dit krijg je gemakkelijk als je bij Google "Bad European Soccer" intikt.

Gezien ons ploegske de Kipstar heet, of erger nog, onze buren het Kippenhof heten, lopen we allen groot risico door deze zelfde Oosterlingen benaderd te worden. Ik vraag me dan ook af, gaan zij ook soepkiekens van ons maken. Gaan ze ook mijn voeten afzagen en als knapperig tussendoortje kauwen. Ik roep dan ook op aan iedereen : Stop de Chinese gokmaffia !

Ik heb dan ook vandaag nieuwe voetbalschoenen gekocht, al is het maar om mijn voeten wat beter te beschermen.