Derde uitmatch op een rij en na twee gelijke spelen gingen de Kippen op zoek naar een eerste deugddoende zege in Harelbeke.

Thuisploeg Zuid-West startte verschroeiend aan de wedstrijd en creŽerde de ene reuzekans na de andere maar die werden allemaal mooi de nek omgewrongen. VV Kipstar kon daar eerst weinig tegenover stellen maar naarmate de eerste helft vorderde kwamen ze meer en meer opzetten. Kopballen van Hendriek Coorevits en Wim Dewever op hoekschoppen van Kristof Verleyen misten de juiste richting alsook een schot van Davy Hostijn dat over zeilde. In de slotminuut kreeg Dieter T'Jollyn de beste kans voor VV Kipstar wanneer hij alleen op doel mocht afgaan maar hij trapte de bal zwak tegen de voet van de thuisdoelman.

Reeds in de eerste minuut kreeg de thuisploeg een reuzekans maar de bal ketste tegen de paal. Na zowat tien minuten volgde een actie van Davy Hostijn, zijn schot zoefde nipt over de kruising. Aan de overkant gooide Kipstar-goalie Koen Vandenbroeke zich uitstekend in de voeten van de doorgebroken spits van Zuid-West. Ruim tien minuten voor tijd vond den Benny dan toch het gaatje, 1-0 voor de thuisploeg. Nog geen vijf minuten later kreeg VV Kipstar een uitgelezen kans om langszij te komen maar Dieter Engels schoot een penalty hoog over doel. In de ultieme slotseconden trapte Davy Hostijn op vrije trap de bal dan toch nog in de korte hoek tegen de netten 1-1.Doel : Broekie

Verdediging : Luigi - Lau - Geert

Middenveld : Zinger - Henne - Stijn - Wim - Richie

Aanvallers : Davy - Dieter TJ

Bankzitter : Dieu - Lander - Jonas