Laatste match van het seizoen en het zou beslist geen gemakkelijke worden tegen het sterke blok uit Petegem aan de Leie. Coach Jürgen Vaernewyck beschikte over een ruime kern van vijftien spelers en startte met de basiself die vorige week de zege binnenhaalde tegen de President.

Tijdens de ganse eerste helft werd een harde faire strijd uitgevochten op het middenveld. Geen van beide ploegen kwam tot uitgespeelde kansen omdat de verdedigingen duidelijk de baas waren over de aanvallers. Ook in de tweede helft hielden beide ploegen elkaar perfect in evenwicht en voor het eerst dit seizoen leek een brilscore in de maak. Een kwartier voor tijd besliste scheids Pedro Samijn daar ongelukkig anders over wanneer hij foutief naar de stip wees na een correcte tackle van Hendriek Coorevits in de zestien. De bezoekers zetten de strafschop feilloos om 0-1. VV Kipstar ging onmiddellijk op zoek naar een gelijkmaker maar werd vijf minuten later definitief uitgeteld na een heerlijke omschakeling van de bezoekers 0-2. De Kippen probeerden nadien de bakens nog te verzetten maar een eerredder zat er niet meer in.

Hiermee valt het doek over het seizoen 2014-2015. De heenronde was dramatisch voor de Kippen met slechts één enkele zege, dit tegen de buren uit Elsegem. Na de winterstop haalden de Kippen met beter voetbal heel wat zeges binnen, enkel de nederlaag bij de Paljaskes was beschamend te noemen. Lorenzo Boudry wisselt het blauw-witte truitje voor één van diezelfde Paljaskes, we wensen hem het beste toe. Een nieuwe goalgetter werd ontdekt in Wim Dewever en nieuwkomer Stijn Vandenbroucke zorgde voor meer kwaliteit tijdens de laatste wedstrijden. Meer versterkingen lijken op komst en dus kunnen we hoopvol uitkijken naar volgend seizoen 2015-2016 !Doel : Broekie

Verdediging : Luigi - Wesley - Lander - Henne

Middenveld : Simon - Lorre - Stijn VDB - PiP

Aanvallers : Wim - Dieter

Bankzitters : Zinger - Fré - Karel - Dries